Contact

Ik zorg voor uw voortreffelijke voetverzorging op maat.

Uw ideale voetverzorging wanneer u maar wenst.

Wilt u dat uw voeten er altijd stralend uitzien? Wenst u op regelmatige basis een medische pedicure aan huis? Verwacht u bovendien een secure en voordelige voetverzorging regio Temse? Laat uw algemene behandelingen dan aan mij over.

Gediplomeerd medische pedicure

Als gediplomeerd medische pedicure weet ik precies wat uw voeten nodig hebben. Ik hanteer een hoogstaand freestoestel met nattechniek om duurzame resultaten te bekomen. Indien gewenst, zorg ik achteraf voor een uitgebreide voetmassage. Zo voelt u zich volledig ontspannen.

Naast basisbehandelingen kan u bij mij terecht voor specifieke aandoeningen zoals likdoorns of kalknagels. Ik pak steeds de oorzaak van het probleem aan, zodat u snel kan genieten van comfortabele voeten.

Strikt afspraaksysteem voor een snelle service

U kan in mijn praktijk terecht voor uw pedicure, maar ook voetverzorging aan huis is mogelijk. Graag kom ik bij u langs in een straal van 15 km rond Temse.

Om een vlotte dienstverlening te garanderen, werk ik uitsluitend op afspraak. Ik hanteer flexibele werkuren en pas me aan uw agenda aan. U kan me steeds contacteren via telefoon of het contactformulier op deze website. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk opgevolgd.

Interesse? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Contacteer ons!
0478 28 57 53