Contact

Geniet van comfortabele voeten dankzij mijn likdoornbehandeling.

Laat uw likdoorn efficiënt verwijderen door een expert.

Veroorzaken uw likdoorns jeuk en pijn zodat u moeilijk kan stappen? Wenst u een duurzame oplossing om snel weer te genieten van comfortabele voeten? Dan kan ik als medisch pedicure uw likdoorn vakkundig verwijderen.

Behandelingen op maat

Een likdoorn is een sterk verhoornd deel van de huid aan de voet, dat geleidelijk gevormd wordt door druk. De likdoorns kunnen zowel aan de voetzool als op de bovenkant van de teengewrichten voorkomen. Daarnaast kunnen likdoorns ontstaan aan de zijkanten van tenen alsze door knellend schoeisel tegen elkaar gedrukt worden.

Afhankelijk van uw type likdoorn, zorg ik voor een secure behandeling op maat in regio Temse. Zo neem ik het rondom liggende eelt weg en verwijder ik de kern van de likdoorn met een snijmesje. Dankzij mijn jarenlange opleiding en ervaring, bent u zeker van een verantwoorde werkwijze volgens het boekje.

Preventief professioneel advies

Om likdoorns in de toekomst te vermijden, is het belangrijk om de oorzaak van uw probleem te achterhalen. Graag neem ik de tijd om u deskundig advies te bieden. U rekent steeds op een nauwlettende opvolging tegen een competitieve prijs.

Overtuigd? Laat dan snel uw likdoorn verwijderen nabij Temse!

Contacteer ons!
0478 28 57 53